Kennel Mustan Linnan

Mustan Linnan kennelnimen sain toukokuussa 2012.

Kävin kasvattajan peruskurssin 2011 syyskuussa.
Olen allekirjoittanut kennelliiton kasvattajasitoumuksen.

Lapsuuden kotiini ensimmäinen koira tuli kun olin 10v, kultainennoutaja Zero, jonka kanssa tutustuttiin tokoon, agilityyn, näyttelyihin sekä tutuksi tuli myös koiran terveystarkastaminen tulihan sitä myöten Zerollekin yksi pentue. Zeron jälkeen taloon saapui saksanpaimenkoira Rasmus. Kotona olleiden koirien lisäksi koiraharrastus taustoissani on vaikuttanut vaarini koirat joita ehti olla useampia. Lisäksi kävin teininä dogsitterkurssin jonka ansioista sain mukavaa kokemusta erilaisista koirista hoidokkina ja toisinaan pääsin dogsitterinä esittämään koiria seinäjoen näyttelyssä.

Ensimmäinen lancashire heeler minulle tuli 2003. Aktiivinen ja energinen Ruotsintuonti Animalcompaniets Dusty Cowboy.  Dustyn kanssa harrastelin tokoa, agilityä ja pelastuskoiratoimintaa.

Dustyn kaveriksi 2006 tuli Welsh corgi cardigan Moonwalker "Dimmu", jonka kanssa myös olen harrastanut tokoa, agilityä ja pelastuskoiratoimintaa. Dimmusta tuli jopa hälykelpoinen pelastuskoira :)

Ensimmäinen narttukoira toinen heelerini Kotisaaren Adeliina "Devi", Dustyn ihana tytär tuli ja valloitti koko lauman 2010. Devi on aktiivinen ja iloinen treeniseuralainen. Koira jonka kanssa harrastaessa vaan tulee niin hyvälle tuulelle. Devi treenailee rally-tokoa ja pääsee silloin tällöin harjoittelemaan hakua. Meillä asuu myös Lysti joka hankittiin lauman tulevaisuuden toivoksi Jurvasta, viimeisimpänä laumassa pikkuinen ilopilleri Nemi, mun toisesta pentueesta.

Olen käynyt kennelliiton TOKOkoulutusohjaaja kurssin sekä sagin agilityn koulutusohjaaja kurssin. Olen opiskellut koirahierojaksi Tampereen koirahierojakoulussa. Toimin koirahierojana yrityksessäni TH TouchPentuesuunitelmia ei tällä hetkellä. Mahdollisesti haussa yhteistyökykyinen sijoituskoti nartulle, Tampereen seudulla.


Tavoitteeni on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia heelereitä.


Tulevalta pennunottajalta toivoisin kiinnostusta harrastamiseen, heeleri on aktiivinen pieni koira jonka kanssa voi tutustua moniin lajeihin. Toivoisin myös kiinnostusta terveys tutkimuksiin. Heelereiltä tutkitaan silmät ja polvet jalostusta varten, mutta itseäni kiinnostaa heelerien luustokin :)

Yhteyttä minuun voi ottaa sähköpostitse mustanlinnan @ gmail.com(poista välit)

                                                                                   -Tiina Hynninen, Kennel Mustan Linnan